Safrano Palace

(+40) 720 933 555

Despre noi

Combinația sa unică de istorie, locație premium și ospitalitate de excepție, Safrano Palace a păstrat de-a lungul timpului arhitectura secolului XIX, onorând trecutul remarcabil al clădirii, prin atenția la detalii și servicii de calitate pentru fiecare oaspete.

Cu o poziție centrală ideală, Safrano Palace facilitează accesul rapid către cele mai importante atracții turistice din Brașov, aflându-se chiar în Piața Sfatului, la doar 50 de metri de Biserica Neagră.

Safrano Palace promite o experiență de cazare autentică și memorabilă, unde veți petrece un timp de calitate, fie că sunteți cu familia, partenerul sau în interes de serviciu.

Cu o arhitectură inspirată din hanurile vechi, designul clădirii poartă amprenta istoriei locale atât la exterior, cât și în amenajarea fiecărei camere, aducând în prim plan o multitudine de elemente de decor, păstrate peste secole.

Numeroase personalități istorice au fost găzduite la Safrano Palace de-a lungul anilor, inclusiv Alexandru Vaida Voevod, unul dintre întemeietorii Marii Uniri, precum și alți scriitori renumiți ai vremii, ca Ion Luca Caragiale și George Coșbuc.

Astfel, fiecare colț al acestui loc s-a transformat cu timpul într-o pagină de istorie vie, care își încântă oaspeții cu o atmosferă unică.  

Safrano Palace se deosebește de alte locuri de cazare obișnuite, datorită statutului de monument istoric, păstrându-și farmecul autentic din secolul XIX. Din acest motiv, unele facilități moderne lipsesc, așa cum este liftul, aerul condiționat sau parcarea privată a proprietății.

Cu toate acestea, suntem încrezători că eforturile de a conserva esența și frumusețea sa istorică, alături de serviciile de excepție și ospitalitatea caldă, vor satisface cerințele tuturor oaspeților noștri.

Bucurați-vă de gama noastră de facilități

La Safrano Palace beneficiați de o gamă largă de servicii, atât pentru momentele de relaxare și odihnă, cât și pentru călătoriile în scop de afaceri.

WIFI
GRATUIT
Mic dejun
inclus

Parcare privată cu plată

Transport
cazare-aeroport

Pătuțuri pentru cei mici

Ghiduri turistice

Recepție deschisă non-stop

Servicii de masaj

Serviciu de mesagerie

Serviciu copiere documente

Serviciu de rezervări taxi

organizare excursii locale și în afara orașului

*Unele opțiuni pot implica costuri suplimentare sau au nevoie de rezervări în prealabil, de care puteți beneficia în funcție de disponibilitatea lor. Pentru mai multe detalii, sunați la:
(+40) 720 933 555

Mențiuni:
• În interiorul proprietății fumatul nu este permis, cu excepția spațiilor special amenajate.
• Nu este permis accesul cu animale de companie.

Acceptăm plata cu
tichete de vacanţă: